Apa de parfum Signora Terazzini Dama

Vă spun din start că s-ar putea să nu cunoaşteţi acest parfum 🙂 Şi nu pentru că nu există pe piaţă, ci pentru că e o copie destul de fidelă a unui alt cunoscut parfum.  (până şi la ambalaj)

Signora Terazzini Dama îl puteţi găsi în cataloagele Lady’s (fost Metropolitan, un fel de Avon/Oriflame mai mic, eu una n-am prea auzit de firmă) în schimb, m-am făcut cu acest parfumel cadou înainte să plec din ţară. Despre miros vă pot zice că e drăguţ, face parte din categoria Fresh-Fructat. Nu am găsit nimic despre el pe net (gen note de vârf, chestii) aşa că pe bune nu ştiu cu ce să asociez mirosul 😦 În schimb, vă pot spune că e foarte potrivit pentru vară, e foarte foarte fresh.

Observ că majoritatea parfumurilor de la Lady’s sunt copii (fidele sau nu) a altor parfumuri celebre. Signora Terazzini Dama, din câte am înţeles, este corespondentul lui Donna – Sergio Tacchini.

Eu personal recomand această apa de parfum, mai ales în această perioadă caldă, nu prea mă încântă că e un fel de fake legal, dar încerc să trec cu vederea 🙂 Preţul e unul modic: 17 ron – 30 ml

1 Comment (+add yours?)

  1. oanamiruna
    May 10, 2013 @ 13:11:18

    Am cumparat si eu un parfum de la Lady’s si sunt foarte multumita de el

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: