Apa de parfum Michael Schumacher – LR World

Din prima vreau să precizez că e un parfum incredibil, la fel ca şi celelalte produse ale firmei.

LR este o companie germană, nu foarte cunoscută (încă) în România, al căror produse sunt 90% bio (nu zic 100% pentru că aş minţi). Rujurile nu conţin plumb (testat pe propria piele), fardurile sunt compuse în general din minerale, parfumurile conţin anumite substanţe care lasă mirosul să se “reîmprospăteze” singur de fiecare dată când frecaţi zona dată cu parfum, au o gamă de produse de îngrijire cu aloe vera (care chiar face minuni) şi multe multe altele. Nu mai continui să vă povestesc pentru că o să credeţi că este un post publicitar (şi chiar nu e 🙂 )

Apa de parfum Michael Schumacher l-am luat cadou prietenului meu de ziua lui, undeva prin luna martie. Nici până acum nu a reuşit să-l termine, şi credeţi-mă că se dă zilnic cu el. Doar că un singur strop dat pe gât sau după ureche (sau alte zone în care se simte pulsul) era de ajuns pentru o zi întreagă. Dacă simţea că nu se mai simte mirosul, se freca puţin cu încheietura mâinii în zonele respective şi pfff iar se simţea parfum ca şi cum te-ai dat prima dată cu el.

Notele de bază ale parfumului sunt: piper negru, cardamom şi mandarină, iar nota de vârf e o combinaţie între santal şi iris. Tonka şi chihlimbarul subliază aroma masculină a parfumului.

Precizez că preţul produselor e destul de piperat (deah, bio costă :)) ) iar eu am dat pe apa de parfum de 50 ml în jur de 35 Euro (în jur de 150 ron) dar merită pe deplin banii.

Articol scris de SuZy

Advertisements

7 Comments (+add yours?)

 1. Beauty Tested
  Aug 02, 2011 @ 20:43:13

  Si prietenul meu foloseste acelasi parfum si ii place foarte mult. Este intr-adevar foarte persistent si miroase extraordinar!

  Reply

 2. eperfume
  Feb 02, 2012 @ 17:29:09

  hello la toata lumea! acum gasiti produsele LR health&beauty la http://www.e-perfume.ro , livram rapid oriunde in tara, cele mai mici costuri.

  Reply

 3. e-perfume.ro
  Mar 21, 2012 @ 13:46:39

  Hello! Prroduse noi la http://www.e-perfume.ro : gama Herbalife – cu posibilitate de consultatie gratuita pentru persoanele din Bucuresti si gama Forever Living Products Aloe Vera.

  Reply

 4. Carmen
  Sep 08, 2015 @ 21:58:10

  Buna ! Imi poti spune, te rog de unde ai luat acest parfum? Multumesc

  Reply

  • Alexandra
   Nov 18, 2015 @ 00:29:35

   Buna! Prietena mea l-a luat acum 4 ani de la un reprezentant LR. Din pacate, produsele lor sunt putin mai scumpe si nu stiu cat de usor poti gasi un reprezentant in zona ta 😦

   Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: