Lapte catifelat pentru corp cu ovaz – Yves Rocher

Recunosc că atât eu, cât şi Alexandra, suntem fane Yves Rocher aşa că să nu vă speriaţi 🙂

Acum câteva zile, după muuuuulte luni de folosinţă, am dat gata un lapte de corp pe bază de ovăz extras din cultură biologică, unt de karite bio, ulei de migdale dulci, gel de aloe vera şi glicerină vegeală (aşa scrie pe etichetă). De ce spun multe luni? Pentru că la gramajul ei de 400 ml l-am folosit atât eu cât şi prietenul, zilnic. Este un lapte de corp catifelat, hidratant, intra foarte repede în piele fără a lăsa urme grase şi e foarte persistentă.

Mirosul.. nu prea exista la prima mirosire, după ce mă dădeam pe piele simţeam un parfum de ovăz şi migdale dulci (eu fiind cam înnebunită după migdale).

Din aceeaşi gamă, Plaisirs Nature, mai există: gel de duş, săpun, cremă pentru mâini, cub efervescent pentru baie, perle parfumate pentru baie, balsam pentru buze. Există şi în mai multe arome: zmeură, piersică, măsline verzi, nucă de cocos, etc.

Preţul depinde de unde îl luaţi (campanie/magazin) sau de promoţii. Dar el se învârte cam în jurul valorii de 30 ron – 400 ml.

Articol scris de Suzy

1 Comment (+add yours?)

  1. Ionela
    May 03, 2014 @ 08:22:29

    Buna…vad ca esti fana Yves Rocher….ca si mine…:) Poate te intereseaza produsele yves rocher la preturi de exceptie…am pe stoc dar aduc si la comanda orice de pe site….am 2 conturi pe olx…gherda_pavel_ionela si pavelgherda…preturile sunt exceptionale cum ti-am spus….5 lei gelurile de dus…demachiante 8 lei, sampoane 8 lei….parfumuri 50 lei….uite iti trimit linkul paginii mele…http://olx.ro/oferte/?search%5Buser_id%5D=59939&search%5Border%5D=filter_float_price%3Aasc

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: