Fond de ten L’Oreal Matte Morphose Souffle Foundation

Eu sincer am un ten destul de ciudăţel: uneori gras în zona T, alteori uscat de încep să mă decojesc exact când mi-e lumea mai dragă. Până acum câteva luni nici nu mă atingeam de fond de ten, dar acum, după noua problemă cu uscarea (prea excesivă) a tenului a trebuit să găsesc ceva ce să mă mulţumească. Şi l-am găsit: L’Oreal Matte Morphose Souffle Foundation.

Este un fond de ten cu o textură foarte uşoară, de tip spumă cu care mă înţeleg de minune. Trebuie să precizez că nu mi-au plăcut niciodată fondurile de ten fluide, mai ales când iei mai mult şi începi să te murdăreşti 🙂

Oferă o acoperire destul de mărişoară, mai ales în cazul meu, din simplul fapt că nu am foarte multe imperfecţiuni (riduri, coşuri, etc.). Aşa că nu ştu cum ar reacţiona fetele care au probleme cu tenul. Se aplică foarte uşor şi repede, de preferinţă cu degetele, buretele sau pensula nu prea au ce căuta în acest fond de ten.

Recipientul de 20 ml e destul de micuţ la prima vedere, dar cantitativ vă ajunge cam 4 luni, fără probleme. Preţul e unul mediu, de aprox. 50 RON.

Articol scris de SuZy

3 Comments (+add yours?)

 1. PreciousBoutique
  Nov 21, 2011 @ 12:06:22

  Si eu patesc acelasi lucru,uneori am ten uscat(in special iarna),alteori mixt.Am vrut de mai multe ori sa iau acest fond de ten,dar mi-a fost teama,nu stiam daca mi se potriveste din cauza schimbarii tipului de ten.Cred ca o sa mi-l iau de data aceasta ca mi s-a terminat accord parfait si sunt curioasa cum e acesta.

  Reply

  • Alexandra
   Nov 21, 2011 @ 23:18:28

   Te asteapta prietena mea care a scris articolul cu pareri si dupa folosire. 🙂 Eu raman inca adepta Maybelline Affinitone Mineral, chiar daca e unul fluid, cu pompita, dar isi face treaba, in cazul meu.

   Reply

 2. Anna
  Apr 23, 2012 @ 23:53:19

  spuma asta mi se pare cea mai bestiala indiferent dak ai tenul gras sau uscat,acopera destul de mult si nu se vede ca masca,daca ai prea multe imperfectiuni in 2 saptamani se termina fondul de ten :)),si cel de la Maybelline tot spuma e f bun si putin mai ieftin,dar asta p timp de iarna e mai super decat celalalt

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: