Apa de toaleta Full Moon – Oriflame

apa de parfum full moon oriflameM-am îndrăgostit iremediabil de acest parfum. 🙂 Din păcate, nu l-am mai regăsit în cataloagele consultanţilor Oriflame dar dacă l-aş mai vedea, cu siguranţă l-aş re-cumpăra.

Apa de parfum Full Moon are o senzualitate aparte. Notele sale de vârf: neroli, bambus şi piersică se întrepătrund cu notele de mijloc de iasomie şi gardenie. Toate acestea lasă la suprafaţă notele de bază: lemn de santal, paciuli, ambra şi orhidee vanilata.

Pe mine m-a innebunit mirosul de iasomie care se simte cel mai bine. Parfumul este destul de persistent. Preţul în cataloagele Oriflame – aprox. 25 RON (aşa era când l-am luat eu, cel puţin 🙂 )

2 Comments (+add yours?)

 1. chatee
  Mar 29, 2013 @ 23:31:57

  Din pacate nu cred ca se mai afla de ceva vreme in cataloagele Oriflame. Totusi au aparut foarte multe parfumuri noi, pe care le poti gasi pe http://www.oriflame.ro . P.S.: nu se numesc reprezentanti, ci consultanti Oriflame 🙂 (reprezentanti sunt la firme precum Avon) :-*

  Reply

  • Alexandra
   Mar 30, 2013 @ 00:30:08

   E adevarat ca l-am luat acum ceva vreme si e posibil sa nu mai fie, pacat sincer, au disparut unele parfumuri foarte dragute de prin cataloagele lor.
   Mersi pentru atentionare, am modificat in articol 🙂

   Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: