Parfum Giordani Gold Essenza – Oriflame

Vreau să precizez din start, nu am scris apă de parfum sau apă de toaletă întrucât de această dată, Oriflame s-a întrecut pe sine. Giordani Gold Essenza este un parfum în toată regula și unul de (foarte) lux.

Trebuie să recunosc că acesta este preferatul meu din toată gama Giordani de până acum. Prețul piperat, în jur de 160 lei, îl face puțin mai greu accesibil față de celelalte parfumuri ale brandului dar de data aceasta se aplică vorba “dai un ban dar face!”

A fost creat în 2015 de către Fabrice Pellegrin și face parte din categoria floral-lemnos, fiind dedicat femeilor cărora le place să trăiască frumos. Exclusivitatea și luxuritatea acestui parfum se poate observa începând cu sticluța rafinată, capacul finisat cu foiță de aur veritabil și cu logo-ul Giordani Gold încrustat.

Nota de vârf este bergamota urmată de notele de mijloc – floare de portocal și flori albe iar nota de bază este formată din note lemnoase.

Îl poți folosi până la ultimul strop de parfum, Giordani Gold Essenza fiind foarte concentrat dar și subtil în același timp. Îl super-mega-ultra recomand! 🙂

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: